24 september 2022
14:30

Huddinge IF 3 Gul

Referat: Tullinge Triangel Pojkar FK Gul - Huddinge IF 3 Gul

Returmatchen mot seriens bästa lag gick på deras hemmaplan, Brantbrinks IP. Hemmalaget må vara bästa på planen men på att arrangera matcher är de definitivt inte bäst. De hade inga bollar till sin egna uppvärmning, inga bollar fanns vid matchstart och inte heller hade de konat upp planen fastän linjerna knappt gick att se. Självklart ordnade vi upp allting. Nog om det och över till matchen. Vi får en bra start på matchen då Farouk El M. spelar ut bollen på vänsterkanten till Axel A. som får till en riktig pärla från långt håll, 1-0 redan i den 3:e minuten. Båda lagen har en del chanser men det är vi som utökar ledningen då Farouk El. M skjuter i stolpen och Harry P-T. rakar in returen till 2-0 och det i den 21:a minuten. Ställningen är 2-0 till oss efter den första perioden. Den andra perioden fortsätter som den första där båda lagen har en del målchanser. Vi lyckas att utöka ledningen i den 38:e minuten till 3-0 på ett instick genom Amadeus E. assisterad av Farouk El M. Hemmalaget lyckas komma in i matchen genom två snabba reduceringar i den 41:a respektive den 45:e minuten. Ställningen var 3-2 till oss efter två spelade perioder. Vi inleder den sista perioden på med att ha flera bra målchanser att utöka ledningen till 4-2 men en del skärpa saknas i avsluten. Istället kvitterar hemmalaget i den 59:e minuten och kort därefter tar de dessutom ledningen i den 62:a minuten. Vi ligger på för en reducering men som så ofta när man gör det så öppnas det upp defensivt och hemmalaget lyckas punktera matchen i den 73:e minuten.

Slutresultat: Tullinge Triangel Pojkar - Huddinge IF 5-3

Grönt kort: Charlie Ä.